ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ›

Επιβράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη 2017

Επιβράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη 2017
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
21 Νοε. 17

Τους 588 μαθητές από τα δημόσια σχολεία της πόλης, μεταξύ των οποίων και τον πρώτο των πρώτων πανελλαδικά, που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας κατά το 2017, τίμησε και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου στην καθιερωμένη ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο της ΟΤΕΑcademy. Τους τιμητικούς επαίνους και τα δώρα στους πρώτους των πρώτων, παρέδωσαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, και ο Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση Δημήτρης Αφεντούλης, που επιβράβευσε τους άριστους των εισαχθέντων με ένα ξεχωριστό δώρο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Αφεντούλης, ανέφερε:

 «Είναι χαρά μας που για 2η χρονιά βρισκόμαστε στη μεγάλη αυτή γιορτή τιμώντας τα παιδιά της πόλης για την εξαιρετική τους επίδοση. Είναι χαρά μας που βλέπουμε ότι την προσπάθεια αυτή αγκαλιάζουν σύσσωμοι γονείς, δάσκαλοι, δημοτικοί παράγοντες. Θέλουμε να σταθούμε και στο πλευρό των μαθητών που αδυνατούν να φοιτήσουν σε άλλη πόλη ώστε να μην πάει χαμένη η προσπάθειά τους. Γιατί πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες έρχεται η ανάπτυξη προκειμένου να κρατηθούν οι νέοι στη χώρα μας. Κλείνοντας να ευχηθώ στους επιτυχόντες λαμπρή σταδιοδρομία, καλή υγεία και πολλή τύχη». 

Παρουσία καθηγητών, συγγενών αλλά και φίλων των παιδιών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρέτισε την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα χειροκροτούμε την προσπάθεια. Παρά τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα, την παιδεία, την αυτοδιοίκηση στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δήμος, καθηγητές, γονείς, κοινωνικοί εταίροι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλό των παιδιών μας, το παρόν και το μέλλον τους. Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση που στηρίζει τους άριστους της πόλης μας μέσα από το σημερινό πρόγραμμα επιβράβευσης, αλλά και μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών με κοινωνικά κριτήρια σε πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν σε σχολές εκτός Αττικής, που έχει ήδη προκηρύξει ο Δήμος μας. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την προσπάθεια όλων μας. Προς αυτή την κατεύθυνση πράττουμε». 

Όλοι οι επιτυχόντες μαθητές έλαβαν τιμητικό έπαινο. Επιπλέον, οι πρώτοι των πρώτων που συγκέντρωσαν από 18.500 μόρια και άνω, παρέλαβαν ένα laptop σύγχρονης τεχνολογίας, ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους από μέρους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση

Από τους μαθητές των δεκατριών σχολείων, από το 1ο Λύκειο, το 2ο Λύκειο, το 3ο Λύκειο, το 4ο Λύκειο, το 5ο Λύκειο, το 6ο Λύκειο, το 8ο Λύκειο, το 9ο Λύκειο, το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων, το 1ο ΕΠΑ.Λ, το 2ο ΕΠΑ.Λ, το 3ο ΕΠΑΛ και το ΕΠΑ.Λ Αναβρύτων, οι 416 επέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και οι υπόλοιποι 172 σε Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.


Οι επιτυχόντες μαθητές κατά την παραλαβή του επαίνου τους ανά σχολείο έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αμαρουσίου.

Για το βίντεο Βράβευσης Επιτυχόντων Μαθητών Αμαρουσίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ