ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ›

Ανανέωση Προπτυχιακών Υποτρόφων 2012-2013

Ανανέωση Προπτυχιακών Υποτρόφων 2012-2013
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19 Οκτ. 12
ΠΥΛΩΝΑΣ
Υποτροφίες

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ενημερώνει όλους τους προπτυχιακούς Υποτρόφους του ότι μπορούν να προετοιμάσουν τα δικαιολογητικά για την ανανέωση της υποτροφίας τους.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Όσοι ξεκίνησαν να λαμβάνουν υποτροφία πριν από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 θα υποβάλουν πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
  • Όσοι ξεκίνησαν να λαμβάνουν υποτροφία το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 θα υποβάλουν πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας και το πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα για το οικογενειακό, και εφόσον υπάρχει το προσωπικό, εισόδημα. 

Η υποβολή των στοιχείων θα γίνει μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Υποτροφιών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση το οποίο θα ενεργοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου 2012 και θα είναι προσβάσιμο μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος.

Όλοι οι υπότροφοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να συνδεθούν στο σύστημα καθώς και για τη διαδικασία υποβολής.

Σε περίπτωση μη υποβολής στοιχείων η υποτροφία αναστέλλεται ή διακόπτεται, ανάλογα με την επίδοση του υποτρόφου κατά το προηγούμενο έτος, αυτομάτως.

Λήξη προθεσμίας υποβολής: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ