ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ›

Δημόσια Πρόσκληση | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Υποτροφιών 2015-2016

Δημόσια Πρόσκληση | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Υποτροφιών 2015-2016
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
20 Απρ. 15
ΠΥΛΩΝΑΣ
Υποτροφίες

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει τη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master's) σε όλα τα επιστημονικά πεδία και 2 επιπλέον μεταπτυχιακών υποτροφιών στον τομέα των Ναυτικών και Ναυτιλιακών σπουδών, για πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Η προκήρυξη είναι διαθέσιμη εδώ.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά, από τη Δευτέρα 20 Απριλίου έως και την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής το οποίο θα είναι προσβάσιμο από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος μόνο κατά τη διάρκεια της προθεσμίας υποβολής. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα), ενώ σε περίπτωση που επιλεγούν θα κληθούν να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά.

Στο ηλεκτρονικό σύστημα θα υπάρχουν ενεργές δύο προκηρύξεις. Το γενικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών του Ιδρύματος και το πρόγραμμα του Πλωτού Μουσείου Νεράιδα (Ν.Π.Ι.Δ.). Οι υποψήφιοι θα επιλέγουν σε ποιο από τα δύο προγράμματα επιθυμούν να εξεταστεί η αίτησή τους και θα κάνουν ηλεκτρονική αίτηση αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους επιλεγέντες την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου 2015.

Για την υποβολή αιτήσεων, δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ