ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ›

Πρόγραμμα Πανεπιστημιακών Βραβείων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πρόγραμμα Πανεπιστημιακών Βραβείων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
08 Φεβ. 12
ΠΥΛΩΝΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση θα υλοποιήσουν από κοινού πρόγραμμα απονομής έως 12 βραβείων [έως έξι (6) για προπτυχιακούς φοιτητές και έως έξι (6) για μεταπτυχιακούς φοιτητές] σε ομογενείς εξ Αλβανίας φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπό τον τίτλο «Βραβεία Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση» για το πανεπιστημιακό έτος 2011-2012. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνέχεια των ετήσιων «Βραβείων Ιδρύματος Αποκαταστάσεως Ομογενών εξ Αλβανίας (ΙΑΟΑ)», τα οποία απονέμει πλέον το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Σκοπός του προγράμματος είναι η επιβράβευση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, ομογενών εξ Αλβανίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και η οικονομική ενίσχυσή τους λαμβάνοντας υπόψη ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά λήγει μέσα σε 45 μέρες από την πρώτη δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο περίληψης της παρούσας πρόσκλησης. (Λήξη Υποβολής Δικαιολογητικών: 02-04-2012)

Για τις Γενικές Προϋποθέσεις Συμμετοχής, τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά, αλλά και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στο Τμήμα Κληροδοτημάτων - Περιουσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:

Τηλ.: 26510 07292, 26510 07233, Fax.: 26510 07002.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ