ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ›

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων | Πρόγραμμα «Συμπράττουμε για την Υγεία» | Γ' Κύκλος

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων | Πρόγραμμα «Συμπράττουμε για την Υγεία» | Γ' Κύκλος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
06 Απρ. 20
ΠΥΛΩΝΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ανακοινώνουν την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον τρίτο κύκλο του προγράμματος «Συμπράττουμε για την Υγεία» έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, 5 μ.μ., προς διευκόλυνση των αιτούντων φορέων δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Ο τρίτος κύκλος του προγράμματος απευθύνεται σε δημόσιους φορείς παροχής υγείας (Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας) για την αναβάθμιση των παιδιατρικών κλινικών/τμημάτων/μονάδων τους καθώς και σε μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ενώ τα έργα που θα επιλεγούν προς χρηματοδότηση θα υλοποιηθούν εντός του 2021.

Τυχόν τροποποιήσεις στο ως άνω χρονοδιάγραμμα θα ανακοινώνονται στις ιστοσελίδες www.latsis-foundation.org και www.syn-enosis.gr ενώ για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στις ακόλουθες διευθύνσεις:  [email protected] και [email protected]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ