ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ›

Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» | Επίσκεψη Υπουργού Υγείας

Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» | Επίσκεψη Υπουργού Υγείας
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
21 Ιουλ. 14
ΠΥΛΩΝΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Επίσκεψη Υπουργού Υγείας Μ. Βορίδη στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Για την πορεία των εργασιών του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Τον Υπουργό υποδέχθηκε η κα  Μαριάννα Λάτση και μαζί περιηγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου του οποίου οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο.

Μηχανικοί και γιατροί ενημέρωσαν τόσο τον κ. Βορίδη όσο και την κ. Λάτση για τις δυνατότητες που θα παρέχει στους ασθενείς τονίζοντας ότι θα πρόκειται για ένα Κέντρο πρότυπο από τη στιγμή που θα ανοίξει τις πύλες του.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την κα Λάτση προσωπικά και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, που διαχειρίζεται την προσωπική δωρεά της, για το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας. Είναι τιμή το ότι του δώσαμε το όνομα «Νίκος Κούρκουλος» γιατί ήταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης και γιατί έχει γράψει μια πολύ μεγάλη ιστορία και στη διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου. Πρέπει παράλληλα να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη δωρεά της κας Λάτση αναδεικνύει για ακόμη μια φορά το πώς σημαντικά αισθήματα μπορούν να μεταφραστούν σε πολύ σημαντικές πράξεις. Και βεβαίως, παραμένει δική μας ευθύνη μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του να αντιμετωπίσουμε τη λειτουργία του με τον καλύτερο τρόπο. Σας ευχαριστούμε ξανά. Όλη η Πολιτεία σας ευχαριστεί».  

Η κ. Μαριάννα Λάτση από την πλευρά της ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όσοι δουλεύουν για το έργο αυτό το πράττουν με πολύ αγάπη και πίστη. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το παραδώσουμε γρήγορα διότι γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία ότι ακόμη και μία ημέρα καθυστέρησης κοστίζει ζωές. Η επίσκεψή σας εδώ κύριε Υπουργέ μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ