Παιδικη Προστασια

Δικτυο σωματειων για τιΣ αναγκεΣ του παιδιου

Μαζι για το Παιδι

2014

Η  Ένωση Μαζί για το Παιδί αποτελείται από δέκα κοινωφελή σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Πρόκειται για τους φορείς: Ίδρυμα "Η Παιδική Στέγη", Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας "Χατζηπατέρειον" - Κ.Α.Σ.Π., Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Σωματείο "Φίλοι του Θεοτόκος", Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η Χαρά", Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.), Οι Φίλοι του Παιδιού, "Πνοή" - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Οι Φίλοι της Μέριμνας, Παιδικά Χωριά SOS.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προχώρησε στην ενίσχυση όλων των σωματείων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Ένωσης καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες ανά φορέα εστιάζοντας σε ζητήματα εξειδικευμένου εξοπλισμού και έχοντας ως γνώμονα την πολλαπλασιαστική αξία και τη μεγιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουν στην ανακούφιση και υποστήριξη των παιδιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι μάθαμε

Μέσω της ένωσης Μαζί για το Παιδί προσφέρονται ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα. 

Αγίου Θωμά 14

11527 Αθήνα

Τηλ.: 210 74 82 690

Fax: 210 74 82 664

info@mazigiatopaidi.gr

www.mazigiatopaidi.gr

menuShadow