Επισιτιστικη ασφαλεια

Προσφορα τροφιμων στο πλαισιο του «1ου Αγωνα Δρομου - Ολοι Μαζι Μπορουμε»

Ολοι Μαζι Μπορουμε - ΕθελοντικεΣ δρασειΣ για τον ανθρωπο και το περιβαλλον

2015

Η κοινωνική δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» έχει ως σκοπό τη κοινωνική ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον διοργανώνοντας δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς και ανακυκλώσεις. Παράλληλα από το 2010 έχει επικεντρωθεί στην συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και ειδών προσωπικής υγιεινής για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. 

Στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, τον «1ο Αγώνα Δρόμου - Όλοι Μαζί Μπορούμε» ο οποίος περιελάμβανε δύο αγωνίσματα απόστασης 9 και 5 χιλιομέτρων. Η συμμετοχή εξασφαλίστηκε με προσφορά οποιασδήποτε ποσότητας τροφίμων μακράς διάρκειας προς ενίσχυση των συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής και των Εκκλησιών της Ελλάδος. 

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, υποστηρίζοντας το έργο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προσέφερε πακέτα τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής, παιδικής περιποίησης και άλλα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι μάθαμε

Στον «1ο Αγώνα Δρόμου - Όλοι Μαζί Μπορούμε», που στόχος είναι να επαναληφθεί και να γίνει θεσμός προσφοράς, ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες πολίτες, εταιρείες και οργανισμοί επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση συνολικά 50 τόνων τροφίμων. 

menuShadow