Επισιτιστικη ασφαλεια

Πρόγραμμα "Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Είναι Kαθήκον Mας II»"

Ενισχυση λειτουργιαΣ Κοινωνικου Παντοπωλειου στον Δημο ΚαλλιθεαΣ 

Αποστολη - ΦιλανθρωπικοΣ ΟργανισμοΣ τηΣ ΙεραΣ ΑρχιεπισκοπηΣ Αθηνων

2013

Η μη κυβερνητική οργάνωση «Αποστολή» ιδρύθηκε το 2010, με πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και δραστηριοποιείται στους τομείς της κοινωνικής φροντίδας, της υγείας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Το ευρύ πλέγμα των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει τη σύσταση κοινωνικών δομών σε όλη την  Ελλάδα, την πραγματοποίηση αποστολών ανθρωπιστικής βοήθειας στο εξωτερικό καθώς και την υλοποίηση εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων.

Προς ενίσχυση του έργου της «Αποστολής» και του οράματος της για ουσιαστική παρέμβαση και άμεση ανακούφιση κοινωνικών αναγκών, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ενισχύει τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Οργανισμού στην Καλλιθέα, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2012. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με την επωνυμία «Αποστολή Αγάπης», στοχεύει στην κάλυψη βασικών αναγκών άπορων οικογενειών τα μέλη των οποίων δεν έχουν ασφάλιση.

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι μάθαμε

Το 2011 το ύψος της ανθρωπιστικής βοήθειας που προσέφερε η «Αποστολή» ανέρχεται στους 53,5 τόνους που περιλαμβάνουν τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φαρμακευτικό υλικό, είδη υγιεινής, βιβλία κ.α..

Ήρας 8 και Δέσπως Σέχου

11743 Νέος Κόσμος 

Τηλ.: 213 01 84 400-99

Fax: 210 92 46 740

info@mkoapostoli.gr

www.mkoapostoli.com

menuShadow