Δημοσια Υγεια

Ενισχυση Προγραμματων ΙατροφαρμακευτικηΣ ΦροντιδαΣ για ΟλουΣ 

Αποστολη «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

2016

Η Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» είναι μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό την προσφορά ιατρικής φροντίδας και υποστήριξης σε άτομα ή πληθυσμούς που το έχουν ανάγκη. Για την υλοποίηση του σκοπού αυτού, ο οργανισμός διοργανώνει προγράμματα και εθελοντικές αποστολές από ιατρικές ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αντικείμενο την παροχή δωρεάν περίθαλψης και τη μεταφορά ιατρικής γνώσης και εμπειρίας, ενώ παρέχει, επίσης, εκπαίδευση ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού. Στις δράσεις του οργανισμού στην Ελλάδα περιλαμβάνονται τα προγράμματα «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» και «Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους», στο πλαίσιο των οποίων παρέχεται εμβολιασμός παιδιών ανασφάλιστων Ελλήνων και μεταναστών και καλύπτονται ιατροφαρμακευτικές ανάγκες ατόμων που το έχουν ανάγκη.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση συνεχίζει να συνεισφέρει στην υλοποίηση των προγραμμάτων της Αποστολής «ΆΝΘΡΩΠΟΣ», με την κάλυψη λειτουργικών εξόδων του οργανισμού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι μάθαμε

1.614 παιδιά εμβολιάστηκαν μέσα στο 2015 σε 72 δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο, την Ημαθία, τη Χαλκιδική και την Ξάνθη.

53 εθελοντές παιδίατροι, 8 εθελοντές νοσηλευτές και 14 γενικοί εθελοντές βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

3.588 παιδιά έχουν εμβολιαστεί συνολικά από την έναρξη του προγράμματος το 2012.

 

Πόντου 68

11527 Αμπελόκηποι

Τηλ.: 210 74 70 942

Fax: 210 74 70 943

info@missionanthropos.com

www.missionanthropos.com

menuShadow