Δημοσια Υγεια

Αγορα Εξοπλισμου για τη Μοναδα ΕντατικηΣ ΘεραπειαΣ

 

Λατσειο Κεντρο Εγκαυματων 

2016

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» είναι βασικός πυλώνας περίθαλψης της Δυτικής Αττικής αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου. Στο δυναμικό του νοσοκομείου, από το 2005, έχει προστεθεί το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων ως δωρεά της οικογένειας Λάτση, ένα άριστα εξοπλισμένο κέντρο εγκαυμάτων το οποίο προσφέρει φροντίδα προηγμένης τεχνολογίας σε σοβαρά περιστατικά εγκαυμάτων και τραύματος. 

 

Σε συνέχεια της ιδρυτικής χρηματοδότησης για την κατασκευή του Κέντρου, το Ίδρυμα ανταποκρίθηκε σε νέο αίτημα για προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κέντρου. Οι δύο μέχρι πρότινος ανενεργές κλίνες της ΜΕΘ εξοπλίστηκαν με δύο νέους αναπνευστήρες και ένα monitor, εξοπλισμό απαραίτητο για να τεθούν σε λειτουργία. Τα μηχανήματα παραδόθηκαν τον Οκτώβριο του 2016 και αμέσως ξεκίνησε η χρήση τους, δημιουργώντας πλέον δυναμικότητα 8 κλινών εντατικής θεραπείας στο Κέντρο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι μάθαμε

60-80 βαριά πάσχοντες ασθενείς θα εξυπηρετούν σε ετήσια βάση οι δύο νέες κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που τέθηκαν σε λειτουργία (10% εγκαυματίες – 90% πολυτραυματίες).

Τηλέφωνο επικοινωνίας ➥  2130 2028 000  

Διεύθυνση E-mail ➥  {info@thriassio-hosp.gr}

Official site ➥ {http://www.thriassio-hosp.gr/}

Διεύθυνση ➥ Λεωφόρος Γ. Γεννήματα - Μαγούλα - 19600

 

 

menuShadow