Δημοσια Υγεια

Προγραμματα για την καλυψη ιατροφαρμακευτικων αναγκων ευαλωτων ομαδων 

Αποστολη «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

2014

Η Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» είναι μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό την προσφορά ιατρικής φροντίδας και υποστήριξης σε άτομα ή πληθυσμούς που το έχουν ανάγκη. Για την υλοποίηση του σκοπού αυτού, ο οργανισμός διοργανώνει προγράμματα και εθελοντικές αποστολές από ιατρικές ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αντικείμενο την παροχή δωρεάν περίθαλψης και τη μεταφορά ιατρικής γνώσης και εμπειρίας, ενώ παρέχει, επίσης, εκπαίδευση ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού. Στις δράσεις του οργανισμού στην Ελλάδα περιλαμβάνονται τα προγράμματα «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» και «Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους», στο πλαίσιο των οποίων παρέχεται εμβολιασμός παιδιών ανασφάλιστων Ελλήνων και μεταναστών και καλύπτονται ιατροφαρμακευτικές ανάγκες ατόμων που το έχουν ανάγκη.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση συνεισφέρει στην υλοποίηση των προγραμμάτων της Αποστολής «ΆΝΘΡΩΠΟΣ», με την κάλυψη λειτουργικών εξόδων του οργανισμού και μέρους των δραστηριοτήτων του (100 εμβολιασμούς). 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι μάθαμε

Κατά το διάστημα 2013 - 2014, μέσω του προγράμματος «Στηρί-ζουμε: Ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους», υλοποιήθηκαν 142 αιτήματα που αφορούσαν σε ιατροφαρμακευτικές ανάγκες ατόμων ηλικίας 2 μηνών έως 90 ετών.

Πόντου 68

11527 Αμπελόκηποι

Τηλ.: 210 74 70 942

Fax: 210 74 70 943

info@missionanthropos.com

www.missionanthropos.com

menuShadow