ΠολιτισμοΣ

Μετεγκατασταση τηΣ ΔραματικηΣ ΣχοληΣ στον πολυχωρο του «Σχολειου» 

Εθνικο Θεατρο 

2017

 

Το Ίδρυμα Λάτση ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Στάθη Λιβαθινού για χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της Δραματικής Σχολής στον πολυχώρο του «Σχολείου» στην οδό Πειραιώς 52 και της εγκατάστασης στον ίδιο χώρο του νεοϊδρυθέντος Τμήματος Σκηνοθεσίας Θεάτρου. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας του Εθνικού Θεάτρου είναι η δημιουργία ενός κόμβου εκπαίδευσης και δημιουργίας σε έναν μοναδικό και φορτισμένο με συμβολισμούς χώρο, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των τωρινών και μελλοντικών σπουδαστών της θεατρικής τέχνης. Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και από τα τέλη Οκτωβρίου του 2017 ο χώρος θα φιλοξενεί τους νέους σπουδαστές.

Πιο συγκεκριμένα, το Ίδρυμα ανέλαβε τη χρηματοδότηση όλων των μελετών, καθώς και των εργασιών για τη δημιουργία τριών μεγάλων αιθουσών διδασκαλίας, εκ των οποίων η μία θα είναι αίθουσα χορού, ενός χώρου ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί σαν βιβλιοθήκη και ενός χώρου που θα φιλοξενεί τη Γραμματεία της Σχολής.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τον πολυχώρο του «Σχολείου», όπως αυτός έχει διαμορφωθεί μετά το πέρας των εργασιών. 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγίου Κωνσταντίνου 22-24

10437 Αθήνα

Τηλ.: 210 52 88 100

www.n-t.gr

Πολυχώρος «Σχολείο» 

Πειραιώς 52

Μοσχάτο 18346

menuShadow